avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pe imobil in copropietate
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pe imobil in copropietate

In urma cu 2 ani am facut un contract de asistenta juridica cu un avocat,mi-a taiat chitanta si factura pe suma care am convenit de comun acord,iar acum ma trezesc ca ma executa silit pe o suma enorma din acelasi cntr.(suma de care eu nu stiu)
Mie nu mi-a dat nici-un contract la semnare.Doar chitanta si factura.
Pe cntr. apare o cifra in plus fata de suma care o stiam.
Ce sanse am sa dovedesc contrariul
Cel mai recent răspuns: ContSters97548 , utilizator 14:31, 20 Iulie 2012
Faceti contestatie la executare. Daca nu ati semnat Contractul de asistenta, acesta nu poate reprezenta titlu executoriu impotriva dumneavoastra. Succes!
Am semnat cntr. de asistenta pe suma cu care am cazut de acord si pe care am si chitanta si factura,conform contractului,numai ca acum pe cntr a mai aparut o cifra in plus de ce stiam eu...Mentionez ca atat pe factura cat si pe chitanta nu scrie nicaieri ca as fi platit doar un avans la cntr.
Am facut contestatie la executare,dar acum trebuie sa fac si cerere de suspendare si nu stiu in cat timp se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ella_blondina ella_blondina Daca un creditor renunta la executare...dupa un timp se mai poate intoarce executarea daca doreste creditorul? (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita jordan_a2010 jordan_a2010 Am urmatoare situatie ciudata. Am incheiat un Contract de asistenta juridica cu un avocat X pentru a ma reprezenta pe mine si sotia intr-un apel la Tribunal. ... (vezi toată discuția)