avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitate de a prelua o gestiune la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitate de a prelua o gestiune la locul de munca

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Dupa decesul gestionarului din cadrul unitatii unde fac serviciu postul a ramas vacant iar conducerea unitatii nu doreste sa angajeze o persoana pt a prelua aceste atributii ci cu o oarecare forta vrea sa treaca aceste sarcini in fisa mea de post . In concluzie sa preiau eu aceasta gestiune pe langa celelalte atributii . Ce pot sa fac ? , pt ca eu nu doresc acest lucru , pot fi obligat ? . Pe ce articol de lege sau lege (explicit ) ma pot baza ? In acest sens vreau sa fac o informare catre conducerea unitatii si sa explic punctual . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Refuzarea preluarii gestiunii BleRux BleRux Sunt angajat ca medic si am in subordine mai multi asistenti medicali. Directorul unitatii vrea sa ma oblige sa preiau eu gestiunea sectiei ,lucru care nu se ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a prelua gestiunea clauci clauci Buna, am fost angajata a unei compani in functia de gestionar in anul 2006 am fost avansata pe alt post .In aceasta perioada colegul care este pe gestiune ... (vezi toată discuția)
Functia operator de validare si introducere date Caddy23 Caddy23 Buna ziua, as vrea sa stiu daca cu functia de operator de validare si introducere date, se poate prelua marfa ? Pot stampila si semna facturi,avize,cmr , ... (vezi toată discuția)