Buna,
am fost angajata a unei compani in functia de gestionar in anul 2006 am fost avansata pe alt post .In aceasta perioada colegul care este pe gestiune doreste sa plece in concediu iar eu am fost propusa pt inlocuirea acestuia .As dori sa stiu daca legal exista posibilitatea ca eu sa refuz preluarea gestiuni mentionez ca odata ce am preluat noua pozitie mi-au fost modificate si fisa postului iar in acesta nu este specificat nici unde de gestiune.
Multumesc
Asa cum ati fost dvs propusa nu poate fi propus altcineva?
Pentru a prelua o gestiune trebuie facut un inventar, proces verbal de predare-primire a stocurilor. O gestiune nu se preda / preia asa de simplu pentru ca implica raspundere mare.
Poate fi propus alcineva ,dar se doreste datorita experientei mele in gestiune ca eu sa preiau aceasta gestiune,mi-am exprimat dorinta de a nu prelua aceasta gestiune si am fost amenintata cu schimbarea fisei postului,daca se va face o decizi de predare -primire si mi se va schimba fisa postului mai pot refuza preluarea gestiuni?
1. Daca este vorba de o perioada asa de scurta (CO al colegului) se poate face predarea-primirea gestiunii si fara a se modifica fisa postului.
2. Trebuie gasita intelegere si din partea angajatorului si a salariatului.
Ceea ce vi s-a propus dvs. poate fi interpretata ca "rezolva alte sarcini si transmise sefii ierarhici" daca aveti asa ceva in fisa de post.
Fiind o inlocuire a unei persoane plecata in concediu de odihna,in conditiile in care cunoasteti acest sector de activitate,cred ca puteti fi mai flexibila.
Totodata trebuie sa aveti in vedere faptul ca pot fi multe implicatii in ceea ce priveste predarea gestiunii si acest lucru sa fie temporar.
Dilema
IORDAN ELENA
buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot \"locul de ... (vezi toată discuția)