avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu cu cod cor pentru agent vanzari ,sa schimbat si nu stiu acum care este cel bun. cel pe care eu il stiu este 341904
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 24 Iulie 2012
Aici gasiti coduri COR rev 2
[ link extern ]
332203 AGENT DE VANZARI
Multumesc mult!!!:)
Daca nu deranjez din nou am o intrebare .
cei care sunt inregistrati cu codul vechi cor , se face un act aditional la cm prin modificarea codul cor?
Nu se intocmeste act aditional pentru modificarea codului COR .. codul COR nu poate fi negociat intre parti. Se intocmeste o decizie in care se mentioneaza numele salariatilor, cu functiile si codurile modificare, in baza Ordinului NR.1832/2011 MMFPS.
multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Modificare cor monimari monimari va rog sa-mi spuneti daca trebuie facute acte aditionale pentru modificare cor cu noul Revisal 5.0.8 (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Cod cor versus revisal cristina manea cristina manea Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile ... (vezi toată discuția)