avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog ajutati-ma cu un MO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog ajutati-ma cu un MO

Ma puteti ajuta cu MO 870 bis / 23.12.2008.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 18:32, 13 Ianuarie 2009
elis a scris:

Intrati pe link-ul respectiv, apoi stabiliti data 23.12.2008 si vor aparea toate monitoarele oficiale publicate in aceasta zi.
Dupa asta dati click pe Download in dreptul M.Of.870 bis, va apare o casuta in care introduceti codul din imagine si apoi save.

Am reusit...=D> . Nu stiam varianta asta, de acum o sa stiu. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial Octav1996 Octav1996 Buna ziua , de unde pot cumpara ziarul monitorul oficial? (vezi toată discuția)
Publicarea in monitorul oficial a pierderii unui chitantier DRAGANLARISA DRAGANLARISA BUNA SEARA! AM TRIMIS LA MONITORUL OFICIAL UN PLIC CU O ADRESA PRIN CARE DECLAR PIERDUT SI NUL UN CHITANTIER. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI IN CAT ... (vezi toată discuția)
Varsta legala pensionare femei hacman hacman Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca se poate care este varsta legala de pensionare pentru femei? Cand atinge varsta legala se incheie automat contractual de ... (vezi toată discuția)