AM TRIMIS LA MONITORUL OFICIAL UN PLIC CU O ADRESA PRIN CARE DECLAR PIERDUT SI NUL UN CHITANTIER. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI IN CAT TIMP DE LA DATA TRIMITERII PLICULUI APARE ACEASTA DECLARARE IN MO, IN CE PARTE A MO APARE SI UNDE SI CUM POT SA GASESC ARTICOLUL IN CARE APARE DECLARATIA MEA.
Acte care nu se mai publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a:
Ø pierderea formularelor cu regim special de înseriere şi numerotare – Hotărârea Guvernului nr. 105/2009 privind abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 831/1997 pentru aprobarea modelelor formularelor comune privind activitatea financiară şi contabilă şi a normelor metodologice privind întocmirea şi utilizarea acestora (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 105/20.02.2009)
§ procedura de reconstituire a documentelor financiar-contabile pierdute, sustrase sau distruse este stabilită prin Ordinul nr. 3512/2008 privind documentele financiar-contabile (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 870 bis/23.12.2008.
Nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nefiind prevăzute de lege:
· pierderea buletinului/cărţii de identitate a persoanei
· pierderea permiselor de muncă
· pierderea actelor de stare civilă (certificate de naştere, de căsătorie, de deces)
· pierderea contractelor de vânzare-cumpărare/închiriere apartament
· pierderea documentelor cadastrale
· pierderea carnetelor de sănătate
· pierderea carnetelor de student
· pierderea legitimaţiilor de serviciu sau a legitimaţiilor militare
· pierderea carnetului de rentier
· pierderea atestatelor profesionale eliberate de ARR
· pierderea certificatelor de înmatriculare societăţi comerciale sau a certificatelor constatatoare, eliberate de ORC
· pierderea ştampilelor societăţilor comerciale
· pierderea documentelor de asigurare (poliţe, contracte, cereri, vignete)
· pierderea avizelor de funcţionare
· pierderea cărţii de intervenţie şi a avizului de atribuire a numărului de ordine pentru casa de marcat fiscală
· orice anunţ pentru care legea nu a prevăzut publicarea în Monitorul Oficial
Nu trimiteţi cereri şi să nu achitaţi taxă pentru publicarea acestor acte în Monitorul Oficial al României !