avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Poprire pe ratele de la banca
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Poprire pe ratele de la banca

Buna ziua

Am un PFA pe care doresc sa-l inchid insa are datorii. Am primit somatie de executare silita si am inceput sa platesc lunar atat cat pot. Am si rate la banca. Daca mi se pune poprire pe conturi, pot sa ma oblige sa-mi platesc mai intai impozitul si apoi ratele ?

Nu am contract de munca inregistrat la itm.

Mul
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:28, 24 Iulie 2012
Daca banca nu are contract de gaj/ipoteca mobiliara asupra conturilor, inregistrata la AEGRM, da, pot.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire si ipoteca pe cont curent baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea ar fii : Daca se poate incasa de catre o institutie de credit rata lunara pentru credit in CONTUL CURENT, daca este instintat ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile- impartire credite intre soti mikky_9 mikky_9 Am un prieten care are urmatoarea problema:cand era casatorit a contractat impreuna cu sotia 2 credite la 2 banci,amandoi sunt coplatitori la ambele ... (vezi toată discuția)