avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UN FALS ACT DE IDENTITATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UN FALS ACT DE IDENTITATE

In urma cu 2 ani am cumparat un imobil iar acum constat ca vechii proprietari nu si-au schimbat nici acum buletinele (acestia avand multe datorii prefera sa-si declare o falsa adresa) Am primit de curand un contract de-al lor cu Enel-ul pt un alt domiciliu ei declarandu-si domiciliul la mine acasa Vreau sa va rog daca puteti sa ma sfatuiti, faptul ca ei isi declara domiciliul la mine acasa pe mine ma poate afecta? Nu vreau sa ajung sa fiu plimbata prin tribunale din cauza lor Oare ce ar trebui sa fac in acest caz? Va multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 19:11, 24 Iulie 2012
1) Chiar daca persoanele care v-au vandut imobilul in urma cu 2 ani nu si-au schimbat buletinele,si au datorii,iar datoriile vin la adresa dvs,nu are nici o legatura cu dvs,ca somatiile de datorii vin pe NUMELE lor,nu al dvs.
2) Dvs puteti sa mergeti la posta si sa le spuneti sa expedieze inapoi destinatarului ce primiti dvs,cu mentiunea ca: Proprietari nu locuiesc la adresa specificata.
3) Sesizati si o reclamatie la politie cu cele intamplate,ei vor face cercetari si ii vor gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri danabi danabi Buna ziua, Am o dilema legata de impozitul pe apartament.Iata care e situatia: in 2009 am divortat iar sotul si-a schimbat domiciliul din luna iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Datorie pt telefoane mobile ctlnalexa ctlnalexa Buna ziua ,prin anul 2004 am luat doua telefoane mobile prin banca si nemaiavand servici in 2005 nu am mai platit ultimele 2 sau 3 rate .Acum de vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)
As dori sa dau in judecata compania enel / kruk Cezar.p Cezar.p As dori sa dau in judecata compania ENEL Banat/E-Distributie Banat sau compania KRUK Romania SRL, nu sunt sigur care este responsabila, pentru anularea unei ... (vezi toată discuția)