avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa lucrezi 14 ore/zi la Referendum
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa lucrezi 14 ore/zi la Referendum

Ma gandesc la personalul angajat la Referendum. Este normal sa-i oblige sa stea atatea ore? (in afara de faptul ca au prelungit programul, mai sunt si orele pentru numarare, depunerea buletinelor) Eu cand m-am inscris era vb de ore mai putine, stiu ca exista sanctiuni pentru cei care retin la serviciu o persoana mai mult de 10 ore. Este clar ca ei se gandesc numai la ei dar exista niste legi (sa faca 2 schimburi ca si noi nu suntem sclavi). Ministerul muncii stiu ca dau sanctiuni in situatia angajatorilor care obliga angajati sa presteze un program suplimentar de ore.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:07, 25 Iulie 2012
din pacate aici intervine legea speciala.
poti sa renunti cu conditia sa anunti din timp primaria
~ Conținut șters la cerere ~
Prelungirea programului la referendum doar a fost recunoscuta ca fiind o prevedere constitutionala de CCR,initiativa acestei prelungiri apartine Guvernului.
In ce sens lucrati pentru Referendum? ... cred ca se face o confuzie ....
Inscrierea pe listele de selectie personal pentru functia de presedinte/vicepresedinte sectie de votare este absolut benevola. Ca presedinte , daca ati fost ales, sunteti platit pentru 3 zile, in plus aveti liber a doua zi, luni.
Aceasta participare se realizeaza printru-un contract de prestare serviciu.O suma care vine suplimentar in bugetul dvs.
Termenul de sclav nu are ce cauta aici atat timp cat este o alegere benevola.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)
Trecere la program in turnus ECD-Excellent Personal Services ECD-Excellent Personal Services Buna tuturor, 1. spuneti-mi daca este necesar incheierea unui act aditional intre angajat si angajator pentru trecerea de la program de lucru in 3 schimburi ... (vezi toată discuția)
Plangere la itm pentru timpul de munca andaluzia85 andaluzia85 Am si eu o rugaminte, daca se poate face o plangere la ITM pentru situatia urmatoare: In calitate de angajata a unei societati comerciale subordonate ... (vezi toată discuția)