avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier

Am avut accident auto cu motocicleta,circuland pe drum cu prioritate,un sofer a virat stanga,neacordandu mi prioritate, eu lovindul in partea dreapta spate.S-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala,conducatorul auto mi-a dat asigurarea RCA pentru deschiderea dosarului de dauna.Motocicleta are dauna totala.Intrebarea mea : deoarece itp-ul motocicletei era expirat,eu nu voi fi despagubit ? asa am fost informat de catre orgaele de politie .Exista vreun articol de lege in care se specifica acest lucru ??? Multumesc


Cel mai recent răspuns: catam76 , utilizator 07:04, 25 Iulie 2012
legea asigurarilor.
Sa inteleg ca nu voi fi despagubit deoarece nu aveam ITP valabil , chiara daca nu sunt eu vinovatul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acccident moto catam76 catam76 In data de 20.07.2012 in timp ce ma deplasam pe sos pipera cu motocicleta un sofer care venea din sent opus, a virat stanga fara sa se asigure eu lovindu-l in ... (vezi toată discuția)
Accident motociclist! Glovaschi_sorin Glovaschi_sorin Salut! Am si eu o problema.. Am fost lovit de un taximetrist intro interectie, eu circuland pe drum cu prioritate . In urma accidentului m-am ales cu piciorul ... (vezi toată discuția)
Accident cu auto altcuiva anonimous anonimous Buna seara, Va prezint o speta: imprumut auto personal unui prieten.Face un accident, auto avariat integral, dauna totala. Fiind luat cu credit auto, ... (vezi toată discuția)