avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe durata determinata

-o persoana, angajata pe durata determinata ,incepand cu data de 15.11.2010 ( 6 luni ), i se prelungeste contractul pe inca 3 luni .Intervine o a treia prelungire pe un an.
- are in total 3 contracte succesive pe durata determinata , insumand 1 an si 9 luni.
- SE POATE PRELUNGI (expira ultimul contract in data de 15.08.2012) pana la inplinirea a 3 ani de activitate ?
Cel mai recent răspuns: nelagrepolis , utilizator 09:39, 25 Iulie 2012
Nu confundati prelungirea duratei c.i.m. cu incheierea unui nou contract ... potrivit art.82 alin.3 C.mun., contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

Asadar, c.i.m. poate fi prelungit de nemurate ori inauntrul termenului de 36 de luni ...In speta, c.i.m. poate fi prelungit pana la 36 de luni .. termenul fiind calculat incepand cu data de 15.11.2010.

MULTUMESC!
Aveam nevoie de aceasta confirmare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata Marian325 Marian325 Un contract de munca incheiat pe perioada determinata poate fi prelungit si printr-un act aditional. Aceasta prelungire se face in limita a 36 de luni. De cate ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Naftalina Naftalina Buna ziua, Am un salariat care a fost angajat pe perioada determinata la 01.04.2011. La 31 martie 2012 s-a prelungit contracul tot pe durata determinata pana ... (vezi toată discuția)