avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Buna ziua,
Am un salariat care a fost angajat pe perioada determinata la 01.04.2011. La 31 martie 2012 s-a prelungit contracul tot pe durata determinata pana la 31.03.2013.
Mai pot prelungi pe inca un an contractul sau trebuie sa schimb perioada in nedeterminata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 14 Martie 2013
Da, il puteti prelungi pana la 01.04.2014 ... potrivit art.82 (3) C.mun., contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

Prelungirea unui c.i.m. incheiat pe durata determinata se poate face de nemurate ori inauntrul termenului maxim pentru care se poate incheia un astfel de c.i.m., dar numai in conditiile prevazute la art. 83 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca mctzoana mctzoana Lucrez la o firma de 4 luni, in fiecare luna mi s-a facut contrac pe perioada determinata de 1 luna, as dori sa stiu daca este legal si daca nu ar trebui deja ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Marian325 Marian325 Un contract de munca incheiat pe perioada determinata poate fi prelungit si printr-un act aditional. Aceasta prelungire se face in limita a 36 de luni. De cate ... (vezi toată discuția)