avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa indemnizatia de crestere a copilului

buna ziua! am un copil care luna aceasta a implinit 2 ani,am primit indemnizatie de crestere datorita faptului ca eram studenta la zi (facultatea am terminat-o anul trecut),nu am avut un loc de munca inainte de a ramane insarcinata sau inainte de facultate.pot beneficia de somaj dupa aceasta perioada de crestere a copilului, pana imi voi gasi un loc de munca? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 25 Iulie 2012
1. Trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj imediat dupa ce ati absolvit facultatea, in maximum 60 de zile de la absolvire (chiar daca atunci erati in CCC).

2. Incercati la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sa vedeti daca se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)