avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SCUTIRE DE IMPOZIT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SCUTIRE DE IMPOZIT

un pensionar care se angajeaza cu program de 4 ore/zi si are handicap cu grad ACCENTUAT, permanent , beneficiaza de scutire de impozit ?

Citeste

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:41, 25 Iulie 2012
In temeiul disp art 26 din L nr 448/2006 republicata ,beneficiaza de facilitatea scutirii pe impozitul aferent salarii
Codul Fiscal, mentioneaza "
prevederile referitoare la retinerea impozitului pe venitul din pensii nu se aplica venitului din pensii realizat de persoanele cu handicap grav sau accentuat".
MA REFEREAM LA VENITUL DIN SALARIU NU DIN PENSIE
Legea nr 448/2006 Sectiunea 7 facilitati
Art 26 Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de urmatoarele facilitati fiscale
a)scutire de impozit pe veniturile din salarii si indemnizatii de natura salariala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salar handicap accentuat zdanut zdanut Cine cumoaste legislatie in sensul : \\"pentru un pensionar limita de varsta , angajat cu CIM timp partial, persoana cu handicap accentuat, poate beneficia in ... (vezi toată discuția)