Buna ziua. apelez la dvs pentru un sfat. Am fost adminstrator unic la o firma imputernic de un asociat unic. au fost neintelegeri intre noi si am hotarat ca este mai bine sa ma retrag,dar greseala mea este ca nu iesit din firma ca si administrator.Primesc de la fisc ca societetatea figureaza cu creante fiscale fata de bugetul general consolidatr al statului, ma prezint si declar ca nu mai stiu nimic de firma de 3 ani, nu detin nici un document, nici o stampila,dar mi se face totusi dosar penal. Ca sa nu inceapa urmarirea penala trebuie sa platesc o suma de bani.Tin sa precizez ca asociatul uni are cota de participare la beneficii si pierderi de 100%.Dupa plecarea mea, asociatul unic a lucrat in continuare la firma si fiscul cerceteaza perioada excat perioada dupa plecarea mea si pana in prezent. sunt obligat sa platesc aceste datorii fata de fisc?Actele au ramas la asociatul unic . Cum pot sa ies din situatia asta?Va multumesc antcipat.
Problema
mihai_domnescu
sunt asociat cu cineva intr-o firma si detin 50% din actiuni. ca si celalalt sunt si administrator. cum fac sa ma retrag din firma si sa scap de ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala
ciprian07
Buna seara. Vreau sa va adresez o intrebare la o problema cu care ma confrunt. Acum cativa ani am fost desemnat de catre un asociat unic ca adminstrator. ... (vezi toată discuția)