avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna obligatoriu intr-o anumita perioada
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna obligatoriu intr-o anumita perioada

Buna ziua,
La firma in care lucrez se va inchide fabrica pe perioada unei saptamani. Aceasta inchidere a fost anuntata concret de abia in luna mai anul acesta. Deoarece nu se va putea lucra in fabrica in perioada respectiva toti angajatii sunt nevoiti sa-ti ia concediu de odihna, desi aceasta perioada nu a fost anuntata cand s-au facut programarile de CO pentru 2012. Deasemenea, nu exista o planificare de CO pe anul 2012 cu semnatura fiecarui angajat.

Acum, care este problema? Exista un angajat care nu doreste sa-si intocmeasca cerere de CO pentru aceasta saptamana, spunand ca el nu doreste concediu in aceasta perioada, si ca el si-a planificat concediu pentru anul acesta, in alta luna. Tinand cont ca efectiv nu va avea ce sa munceasca daca se va prezenta la lucru in saptamana respectiva ce solutii am eu? Cum i se va face pontajul acestui angajat?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
MarcelaS, utilizator

Alte discuții în legătură

Planificare concediu de odihna AlexandraLevi AlexandraLevi Buna ziua, In ceea ce priveste planificarea concediului de odihna, in cazul in care salariatul mai are cateva zile restante aferente anului 2011, cum ar ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu odihna-obligatoriu de intocmit? moniklauleanu moniklauleanu Salariatii ce isi efectueaza concediul de odihna conform planificarii efectuate mai au obligatia de a inainta o cerere scrisa angajatorului inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu am dreptul? ContSters204129 ContSters204129 Lucrez cu jumatate de norma(4 h) la un call center.De la inceputul anului nu mi-am luat nicio zi de concediu.As dori sa stiu la cate zile de concediu am ... (vezi toată discuția)