avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte necesare pentru internare a unei persoane fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte necesare pentru internare a unei persoane fara venit

Buna ziua!
Sotul meu este pensionar. Eu nu am momentan nici un venit si am nevoie de o trimitere de la medicul de familie pentru internare in spital. Ce acte imi trebuie pentru a face dovada ca ma aflu in intretinerea sotului si de unde anume?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:35, 25 Iulie 2012
Mergeti la casa judeteana de sanatate pentru a trece ca si coasigurat al sotului cu urmatoarele acte:
-copie dupa CI al dvs si al sotului
-copie dupa certificatul de casatorie
-copie dupa ultimul cupon de pensie
-adeverinta de la adm financiara ca nu realizati venituri
si sa solicitati o adeverinta de la ei ca sunteti coasigurat pentru a fi prezentata la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin coasigurat catatudorancea catatudorancea buna sant asigurataziua vreau sa stiu daca sunt casnica si nu sunt asigurata la medicul de familie dar card mia venit acasa ma pot trece pe , pensia sotului de ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)