avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... rezidenta persoane straine
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

rezidenta persoane straine

As dori sa stiu in ce conditii, o persoana straina (din UE) isi poate face viza de rezidenta in Romania, si isi poate schimba carnetul de conducere (expira) in Romania? Nu detine o locuinta proprietate dar detine un SRL.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere Vio Lupu Vio Lupu Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si am un permis de conducere romanesc expirat. Pentru a-l putea preschimba in Romania (Timis) am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in romania cu rezidenta in germania almeueumie almeueumie Buna,ma numesc Gabriel si sunt nascut in Sibiu.Am cateva probleme la care nu gasesc raspunsuri.In anul 2011 m-am angajat (temporar sau sezonier,nu cunosc exact ... (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)