avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu ingrijire copil

Daca sint in concediu ingrijire copil pot avea incasari PFI?
Cel mai recent răspuns: eueu1 , utilizator 16:31, 25 Iulie 2012

Raspunsul este pentru crestere copil pana la un an,.doi ani respectiv 3 ani pentru copil cu handicap. Ingrijire copil bonav inseamna cu totul alceva
Articolul 16 (2)Plata indemnizaţiei prevăzute la art. 2 alin. (1), respectiv la art. 5 alin. (1) şi art. 9 alin. (5) şi (6) se suspendă începând cu luna următoare celei în care:

i)beneficiarul realizează venituri supuse impozitului şi copilul nu a împlinit vârsta de un an, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap;
;;;
;;;
(3)Plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu se suspendă în situaţia în care beneficiarii acestei indemnizaţii primesc diverse sume în baza legii, contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierd indemnizatia pentru ccc? MISU 2011 MISU 2011 SUNT PROFESOR TITULAR SI DIN APRILIE 2010 MA AFLU IN CONCEDIU DE INGRIJIRE A COPILULUI.DACA AM UN PF PE NUMELE MEU SI CONTRACTE DE INCHIRIERE EXISTA ... (vezi toată discuția)
Solicitare date despre venituri in perioada concediu ingrijire copil ungcor ungcor Buna ziua, De curand mi s-a cerut de la Directia Asistenta Sociala o adeverinta privind veniturile realizate in perioada concediului de crestere copil. ... (vezi toată discuția)
Pot lucra cu contract de colaborare? vallihullea vallihullea buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului, mai exact in perioada in care nu am primit inca indemnizatia copilului si nici alocatia (mi-am depus doar ... (vezi toată discuția)