avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire Revisal-probleme erori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire Revisal-probleme erori

Buna.
De curand a plecat secretara care se ocupa de Revisal la noi la firma,pana acuma nu a verificat-o nimeni.Astazi cand am facut un contract de munca si l-am trimis la ei pe site(reges) am gasit in raportul de preluari ca ultimele 7 depuneri au avut erori(toate din anul acesta),la toate apar ca 3 contracte de munca nu au codurile cor actualizate.In aceste 7 depuneri s-au facut angajari,incetari de contracte.Intrebarea mea este daca apar in baza celor de la ITM aceste angajari,modificari,incetari in perioada ianuarie-iulie 2012.Oamenii care au fost angajati in aceasta perioada sunt angajati in regula?Sau e o problema destul de mare?
Ultima preluare din "Istoric preluari" este din decembrie 2011.
Va rog sa ma ajutati,ca sunt disperat,nu stiu ce sa fac.

Va multumesc anticipat.

O zi cat mai frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Donhacker , utilizator 12:33, 7 August 2012
In primul rand trebuie sa actualizati codul COR, parerea mea este ca apare in baza lor de date , dar cu erori, puteti sa intrebati la serviciul informatica la ei.
Odata cu intrarea in vigoare a noilor coduri COR la 01.01.2012 , trebuia sa se faca actualizarea vechilor coduri cu noile coduri si apoi sa se faca depunerea REVISAl-ului la ITM.

In acest sens, faceti modificarile respective si apoi transmiteti registru la ITM.
Dar acele depuneri cu erori au ajuns la baza celor de la ITM?Oamenii angajati in perioada respectiva sunt in baza lor de date?Mi-e frica,Doamne fereste,sa nu fie cumva in baza lor de date,sa apara ca neangajati si la un control ITM sa am suprize foarte neplacute.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectii revisal Manin Manin Buna seara daca se greseste ceva la realizarea inregistrarilor in Revisal si se fac corectii - si se transmit la itm, credeti ca e posibil ca ITM sa spuna ... (vezi toată discuția)
Angajati in revisal nou demarela demarela Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: am transmis fisierul in Revisalul nou, a aparut mesajul ca s-au incarcat datele, dar unde se pot vedea ... (vezi toată discuția)
Modificare cor TIME BM TIME BM dat fiind modificarile de COR din august 2011,incepind cu ianuarie 2012,ce facem daca in REVISAL nu putem introduce noul cod ? ex.261918 consilier in ... (vezi toată discuția)