avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale codul caen si activitatea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

codul caen si activitatea firmei

buna ziua,
Am si eu cateva nedumeriri, pe care le voi adresa in diferite topicuri cu titluri diferite pt a nu face un amestec de pareri si raspunsuri.
Din ce stiu, acum o firma are dreptul sa treaca 3 activitati, 1 principal si 2 secundare, asa este?
Eu doresc Publicitate, Organizare evenimente si resurse umane (plasarea fortei de munca). Pot avea activitate in acelasi timp pe toate 3? in care coduri caen se incadreaza acestea? si cum fac sa am activitate pe toate 3 odata.
Multumesc

p.s. stiu ca e ciudata combinatia, dar... numai eu stiu ce e mintea mea :P
Cel mai recent răspuns: 2ntz , utilizator 16:33, 16 Ianuarie 2009
7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă
nu este cod unic insa pentru a putea desfasura aceasta activitate (plasarea fortei de munca) trebuie sa fie activitatea principala. Toate celelalte trebuie vor fi activitati secundare (oricate ar fi ele).
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2009
Raluca Balascan, Avocat
ok.
atunci am o alta intrebare. care este diferenta intre activitatea principala si cele secundare?
ce poti face cu activitatea principala si nu poti face cu cele secundare.
multumesc
Atunci cand o societate desfasoara mai multe activitati activitatea principala este activitatea care detine cel putin 50% din cifra de afaceri a societatii.
in ceea ce priveste plasarea fortei de munca poate fi obiect secundar de activitate daca se adauga " exclus plasarea fortei de munca in strainatate". daca nu, tre sa fie obiect principal de activitate. restul pot fi facute in secundar
am inteles.
si daca cifra de afaceri a unei activitati secundare depaseste 50% fara sa preconizez asta, ce se intampla?
pot plasa forta de munca ca activitatea secundara doar daca plasez in straintate? vreau sa plasez in tara, dar, doar in sistemul medical. nu pot sa o fac secundara activitatea? ca nu prea ma bazez pe ea... dar vreau la un moment dat sa o fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen manu1 manu1 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde pot incadra in codul caen:servicii resurse umane si ce acte imi trebuiesc pentru schimbarea codului caen in activitatea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire caen x_wORm x_wORm Buna ziua, In primul rand... o sa imi cer scuze, pt. ca subiectul acesta ar putea parea stupid pentru unii, insa chiar am nevoie de o lamurire. De-a ... (vezi toată discuția)
Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)