avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare personal fara studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare personal fara studii

Se poate angaja un muncitor necalificat (in cazul meu in industria confectiilor textile) un candidat care nu poate face dovada studiilor (nu mai are nicio diploma - le-a pierdut)?

Poate fi carnetul de munca suficient? sau poate o declaratie pe proprie raspundere ca absolvit cele 10 clase pe care sustine ca le-a urmat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 25 Iulie 2012
Puteti fi angajat ca muncitor necalificat .. in acest sens, nu va trebuie niciun act de studiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca o persoana a fost angajata pe o functie din grupa ... paula_lleon paula_lleon Buna ziua, Daca o persoana a fost angajata pe o functie din grupa 5 COR si nu aduce actele de studii, sustinand ca au fost pierdute, poate face o declaratie ... (vezi toată discuția)
Litigiu in munca darmyna darmyna BUNA ZIUA, Voi incerca sa fiu cat mai explicita. In mare voi descrie problema mea. Lucrez la o firma de 20 ani. Ulterior am aflat ca in acte sunt trecuta doar ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)