avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua - calatorie in bulgaria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua - calatorie in bulgaria

am o intrebare : urmeza ca in 3 saptamani sa imi petrec concediul in afara(eu ,sotia si fetita de 3 ani) trebuie ca si noi parintii sa ne facem pasaport sau trebuie sa ii facem doar fetitei? mentionez faptul ca o sa calatorim in bulgaria
va multumesc!
Dvs. puteti calatori cu cartile de identitate, doar pentru fetita aveti nevoie de pasaport.
Doar fetitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in bulgaria cu minor bogdan_u bogdan_u Buna ziua. In aceasta vara am dori sa mergem in concediu in Bulgaria. In acest concediu o sa merg eu, sotia mea si fetita in varsta de 3 ani si 10 ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)