avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefa

Buna ziua,
am urmatoarea intrebare: miine voi depune o cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa,la Tribunalul Bucuresti. La primirea cererii imi vor elibera un nr de inregistrare al acesteia? Vreau sa am o dovada a depunerii cererii...cum procedez?
Cel mai recent răspuns: haimanamson , utilizator 17:30, 3 Decembrie 2012
1. da.
2. cereti eliberarea dovezii depunerii
Cererea pentru eliberarea certifcatului de grefa o depuneti in 2 exemplare, unul ramane la instanta, iar pe celalalt solicitati viza de inregistrare si acesta va ramane la dvs.
Va multumesc pentru indrumare.
Din pacate cei de la Tribunalul Bucuresti n-au vrut sa-mi elibereze nici un fel de dovada a depunerii cererii in vederea eliberarii unui certificat de grefa. Mi-au zis sa vin peste 7 zile si atit...
Trebuia sa primiti viza inregistrarii pe exemplarul dvs., insa nu ma mai mira nimic.
Sa speram ca o sa va gasiti certificatul de grefa peste 7 zile, altfel nu aveti nici o dovada a depunerii cererii.

Alte discuții în legătură

Petit/certificat de grefa michi michi imi explica si mie cineva intelesul acestor termeni? cum pot obtine certificatul de grefa? Va multumesc (vezi toată discuția)
Certificat de grefa - refuz eliberare Cristian0711 Cristian0711 Intr-un proces de partaj, dupa ce am depus actele solicitate prin comunicare, am cerut un certificat de grefa, cu scopul de -l depune la Cadastru, de a fi ... (vezi toată discuția)
Acte carte de identitate angajat angajat O sa schimb in curand actul de identitate si am vazut care sunt actele necesare: * Cerere tip pentru eliberarea cartii de identitate * Actul de ... (vezi toată discuția)