avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru si intabulare

Pt a face succesiunea pe 7 ha pamint la notar sau la tribunal (suntem 2 frati ) trebuie neaprat sa am si cadastru si intabularea facuta ?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 08:37, 26 Iulie 2012
Nu. Dupa eliberarea certificatului de mostenitor si partaj faceti cadastru si intabulati.
nuuu..
cum dupa partaj?
notarul identifica/ia act dupa intelegerea partilor?
apoi orice "partaj" / lotizare/expertiza topo judiciara trebuie avizata de OCPI, dupa stiinta mea...

deci sa inteleg ca trebuie pt succesiune a7 ha sa am facute cadastru si intabulrea cind merg la notar?
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
Adriantot, moderator
nu pt succesiune, pt partaj notarul ar trebui sa aiba cel putin o ridicare topo pe care ulterior sa o folositi ca si cadastru pt intabulare..
Permiteti -mi sa fac o completare,pentru intabulare este necesara documentatia cadastrala ,care nu este aceeasi cu ridicarea topo.Ridicarea topo este de fapt o documentatie tehnica privind cotele terenului si foloseste la amplasarea si proiectarea constructiilor sau utilitatilor.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
irina_stirbu2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Mostenire in indiviziune ninasave ninasave Buna seara Mama si fratele dansei au o casa mostenire in indiviziune Nu are cadastru la casa si curte Pentru separare se face cadastru separat pentru cat ... (vezi toată discuția)
Detalii legate de vanzarea unui teren agricol virgil64 virgil64 Buna ziua ! As vrea sa vand o suprafata de 3,5 ha teren agricol,Pe actul de prorietate,in afara de mine sunt trecute si alte rude,unii din acestia fiind ... (vezi toată discuția)