avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registrul de casa asociatie sportiva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registrul de casa asociatie sportiva

Pentru o asociatie sportive este obligatoriu Registrul de casa pentru inregistrarea banilor primiti si a celor platiti?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:06, 31 Iulie 2012
Da. E obligatoriu folosirea registrului de casa.
Multumesc de raspuns. Dupa ce am citit legislatia am inteles ca trebuie facut inventarul si intocmit bilantul. Am inteles bine?
Inventarul il faceti in primele zile ale lunii ianuarie 2013 pentru situatia existenta la 31 decembrie 2012 si in urma unei hotarari de efectuare a inventarului si care va cuprinde si componenta comisiei de inventariere, hotarare data de comitetul director a asociatiei (sau cum se numeste la dumneavoatra).
Va trebui sa depuneti anual declaratia 101 si un bilant semnat de un contabil autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie non-profit PERHINSCHI PERHINSCHI Buna ziua!Va rog sa-mi raspundeti daca se poate ce docum trebuie intocmite pe langa registru de casa, la sfarsit de an?la 31.12.2011 sold in casa fiind 0 ... (vezi toată discuția)
Registru inventar fundatie lorella lorella Am cautat si n-am gasit niciun act normativ care sa oblige o fundatie sa aiba registru- inventar, si/ sau registru jurnal, desi mi se pare normal, atat timp ... (vezi toată discuția)
Pocedura de inventariere mmanu mmanu ma puteti ajuta cu ce trebuie sa cuprinda procedura de invetariere? cum ar trebui formulata? (vezi toată discuția)