avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ASOCIATIE NON-PROFIT
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ASOCIATIE NON-PROFIT

Buna ziua!Va rog sa-mi raspundeti daca se poate ce docum trebuie intocmite pe langa registru de casa, la sfarsit de an?la 31.12.2011 sold in casa fiind 0 asociatia vaind inreg. doar chelt. de infiintare si donatii. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:38, 24 Ianuarie 2012
Trebuie sa intocmiti balanta la 31 decembrie 2011. Sa faceti inventarul prin decizie a comitetului de conducere care numeste o echipa din membrii si ei intocmesc proces verbal de inventariere a toate activele si pasivele din balanta.
Mergeti la banca si luati ultinul extras de cont la 31 decembrie.
Contactati un contabil autorizat membru ceccar care sa va intocmeasca si semneze bilantul pe 2011. Bilantul trebuie aprobat si de adunarea generala a membrilor asociatiei.
Si pregatiti-va pentru perioada de atragere 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru inventar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In registru inventar se completeaza elementele de activ si pasiv de tipul creditelor bancare, datorii sau creante cu ... (vezi toată discuția)
Inventar magazin mixt mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Ce pasi trebuie urmati dupa ce s-a facut inventarul in magazin? Cum se inregistreaza, se completeaza registru-inventar? Multumesc. (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)