avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare adeverinta

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: la ce rubrica din anexa 2 a adeverintei catre primarie (pentru indemnizatia de cretere copil ) se trec zilele platite de angajator luate de catre salariat conf.contract colectiv de munca ( 5 zile ptr. casatorie ) . multumesc
Cel mai recent răspuns: Gina Iordan , Consultant resurse umane 15:13, 26 Iulie 2012
Cum ati pontat salariatul in perioada celor 5 zile? Daca i-ati adaugat la numarul total de zile de concediu cuvenite pe anul in curs inca 5 zile pentru casatorie si in perioada in care a benefiat de aceste zile pentru casatorie l-ati pontat in concediu, atunci treceti aceste zile la rubrica "numar zile concediu de odihna".
~ Conținut șters la cerere ~
zilele acordate cu ocazia casatoriei nu sunt CFP ci intra in categoria zile libere platite acordate pentru evenimente familiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere căsătorie Eleeeee Eleeeee Buna seara, Ma confrunt cu următoarea situație. De vineri voi incepe activitatea in cadrul unui job nou. Am anunțat angajatorul ca anul acesta ma voi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare pe care as vrea sa știu dacă este ... StemateIulian21 StemateIulian21 Bună ziua, Am o întrebare pe care as vrea sa știu dacă este adevărată, auzind-o vorbindu-se sa zic asa la un colt de strada. Eu împreună cu viitoare ... (vezi toată discuția)
Imi spune cineva cate zile libere am dreptul sa-mi iau de la ... alexyn alexyn Imi spune cineva cate zile libere am dreptul sa-mi iau de la serviciu in cazul nasterii sotiei? Multumesc. (vezi toată discuția)