avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

Buna ziua.va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema.
In seara de sfantul ilie,fiind ziua prietenului meu,am pus un pic de muzica,insa nu tare din moment ce aveam 2 copii mici care dormeau,iar vecinul de langa noi a zis ca nu a auzit muzica.a venit vecinul de desubt si in loc sa spuna frumos ca il deranjeaza muzica,a sarit la bataie la prietenul meu.l-am luat in casa si am incercat sa il calmez si sa sun la politie.apoi,dupa cateva minute a venit fiul vecinului si a lovit de 3 ori usa cu o bata de baseball,amenintand ca ne va omori.cand a venit politia le-am aratat domnilor politisti si mi-au zis sa depun plangere.am fost a doua zi dimineata la sectie,am intrebat cum se procedeaza,iar domnul de acolo a zis sa scriu foarte scurt pe o foaie ce s-a intamplat.a trecut aproape o saptamana si nu s-a intamplat nimic.nu trebuia sa imi dea un numar de inregistrare?si nu trebuia sa vina cineva sa ia probe,sa faca fotografii?va rog sa ma ajutati!
Va rog din suflet sa ma ajutati,sa ma indrumati in legatura cu ce pot face ca persoana care a facut asta sa plateasca!
Trebuie să aveţi răbdare, există foarte multe plângeri penale , cu siguranţă că plângerea dvs. va fi soluţionată , însă nu aşa de rapid cum vă aşteptaţi.
Mergeţi totuşi la poliţie din nou şi interesati-vă în ce stadiu se găseşte şi cu acea ocazie cereţi şi un nr. de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! locuiesc temporar in bucuresti impreuna cu prietenul meu ... ElenaMrl ElenaMrl Buna! Locuiesc temporar in Bucuresti impreuna cu prietenul meu si nu avem inca un loc de parcare de la primarie pentru ca trebuie sa asteptam sa fie iar scoase ... (vezi toată discuția)
Am fost bătuți, furați si cu mașinile vandalizate Robertogeorge Robertogeorge Buna seara, a fost ziua mea si am zis sa o fac într-un loc retras la o pădure lângă un râu, ca sa ajungi la acest loc aveam de mers pe un dig 1, 5 km sa ... (vezi toată discuția)
Amenințare,hartuire si injurii Omdisperat23 Omdisperat23 Buna ziua! In ianuarie am fost atacata de 2caini cu stăpân,au venit jandarmii,am anunțat autoritățile locale,care in curs de 2 săptămâni nu au luat ... (vezi toată discuția)