avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! Locuiesc temporar in Bucuresti impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! Locuiesc temporar in Bucuresti impreuna cu prietenul meu ...

Buna! Locuiesc temporar in Bucuresti impreuna cu prietenul meu si nu avem inca un loc de parcare de la primarie pentru ca trebuie sa asteptam sa fie iar scoase la licitatie. Pe platforma primariei sectorului 3 se pot vedea locurile care sunt libere asa ca mai parcam pe acelea. Nu am avut pana acum probleme insa acum 2 zile am parcat pe un loc care aprea gol si fix atunci a ajuns asa-zisul proprietar care ne-a vazut. A inceput sa urle direct ca el sta de 8 ani si l-am intrebat daca are autorizatie pe loc, in ideea in care era o eroare de la primarie sa eliberam locul asa cum era civilizat. "Domnul" in cauza a inceput sa urle mai tare sa ne intrebe daca noi avem, moment in care ne-am dat seama ca nu are nicio autorizatie, si i-am specificat faptul ca atata timp cat nu are autorizatie, oricine poate parca acolo. Din partea noastra discutia a decurs foarte civilizat insa respectivul a continuat sa urle si a inceput sa ne injure. L-am rugat sa nu tipe la noi, pentru ca noi avem bun simt, moment in care a inceput sa ne ameninte cu bataia si cu faptul ca "o sa vedem noi" si alte mizerii. L-a amenintat pe prietenul meu cu pumnul asa ca am scos telefonul si i-am spus foarte calm sa se potoleasca ori altfel voi fi nevoita sa chem politia. Atunci a venit foarte aproape de mine, statea aproape lipit si cu mana ridicata si urla sa sun la politie. Facea asa cand la mine cand la prietenul meu urland continuu sa chemam politia. Am stat cu telefonul in mana gata sa sun pana in momentul in care a cedat si a plecat amenintand ca o sa aflam cine este el, etc. Intrebarea mea este, ce as putea face in aceasta situatie? Asta s-a intamplat pe 15 iunie. Daca el se apuca sa imi vandalizeze masina, eu nu am nicio dovada ca este el dar exista acest episod. Politia poate face ceva daca se ajunge aici? Faptul ca a amenintat in halul asta si cu bataia si ca ne-a injurat, este suficient pentru a depune o plangere impotriva lui? Nu am avut niciodata astfel de probleme pentru ca noi suntem oameni pasnici. Ne-am si mutat de pe locul ala, sa nu il mai provocam dar nici nu mi se pare normal sa existe un astfel de comportament abuziv, mai ales in conditiile in care noi am fost oameni cat se poate de civilizati.
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
ElenaMrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Injurii calomnioase ContSters273946 ContSters273946 Buna ziua.As dorii sa stiu ce as putea face cu situatia aceasta. Am cumparat acum cateva zile un loc de parcare peste strada de blocul meu si initial acolo ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)
Parcul din padure se inchide la 21:00 cetatean86 cetatean86 Bună ziua, Am o întrebare și aș aprecia mult dacă mi-ați putea oferi lămuriri. Astăzi, sâmbătă, 18.03.2023, am decis să ieș la plimbare cu ... (vezi toată discuția)