buna ziua!logodnicul meu a achizitionat un apartament cu credit prima casa.pentru a beneficia de maximum de bani care se pot acorda pt acest lucru, a facut doar pe numele lui...atat creditul cat si apartamentul pe o perioada de 30 de ani...si probabil va fi achitat in 5 sau 10 ani.intrebarea mea este:in urma casatoriei,care va avea probabil loc in 2 3 ani de zile,voi avea vreun drept la acest apartament,sau pot fi aruncata in strada oricand.va multumesc anticipat.
Da, din moment ce bunul a fost cumparat in timpul casatoriei asa cum ati aratat bunul este supus partajului.
Exista insa necesitatea de a va judeca pe acel bun.
Daca el va dovedi ca s-a dobandit ca urmare a contributiei sale exclusive sau in circumstante legale care sa il favorizeze poate avea castig de cauza si sa obtina 100%.
Vestea buna poate fi aceea ca daca nu isi va angaja avocat va pierde...si veti obtine 50% chiar daca nu ati contribuit cu nimic...
Depinde cum va este norocul...
Actul de proprietate nu poate fi schimbat, adica sa fie trecut in el si numele meu?...deoarece acum nu mai are motive sa spuna ca sunt insarcinata si nu ma pot deplasa!...poate fi schimbat actul de proprietate?...apart.s-a cumparat prin licitatie publica.