avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debitor insolvabil
Discuție deschisă în Executare silită

debitor insolvabil

O persoana care i se pune poprie pe salriu de 1/3 dar acesta mai are inca 3 contracte dintre care 2 bancare si unul de bunuri de consum,pentru care plateste 3/4 din salriu ce poate face pentru a diminua aceasta popriere.

Practic din 900 lei ii mai ramin 280 lei lunar.
Toate aceste debite i le ,,trage" din card.iar lui i s-a infiintat poprire de 300 lei.Ce posate face?
Nu are bunuri pe numele lui.
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 23:50, 26 Iulie 2012
Faptul ca debitorul s-a supraindatorat, nu este nicidecum culpa creditorului.
daca bancile care au creditele inca in derulare, nu au gaj pe cont inregistrat la AEGRM, din venituri se va lua mai intai poprirea, iar mai apoi ... se va trage fiecare rata, in ordinea scadentei.
problema este ca doua dintre ele au , pe o suma de peste 1/2 din venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi corneliu1984 corneliu1984 Buna ziua! Speta suna in felul urmator: un executor infiinteaza poprire asupra conturilor unui debitor si sotiei acestuia,dupa o vreme banca il informeaza pe ... (vezi toată discuția)