avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrabare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrabare

Buna ,
am o cunostinta care este presedinte de asociatie , dar vrea sa demisioneze din functie din cauza unor probleme medicale!intrebarea mea este : Cum se procedeaza si cui trebuie sa ii adreseze cererea de demisie ??? Angajarea este facuta prin contract ITM. mai adaug ca persoana in cauza este pensionar!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:34, 26 Iulie 2012
Isi depune demisia din functia de membru al comitetului si cea de presedinte si are motiv de incetare C.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demisioneaza membrii comitetului executiv? Dana Marin Dana Marin Buna ziua tuturor, Din motive de lipsa dorintei de implicare in porcariile pe care le face presedintele, eu ca vicepresedinta si un membru am anuntat prin e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta ... Baideanucatalina@gmail.com Baideanucatalina@gmail.com Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta in cadrul asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei si a exprimat verbal demisia, a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)