avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta ...

Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta in cadrul asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei si a exprimat verbal demisia, a doua zi si administratorul blocului si a prezentat demisia si intrebarea mea este ce se va intampla cu noi ca si asociatie? Nimeni nu vrea sa preia functia de presedinte ! Putem angaja o firma specializata in administraea imobilului dar si un presedinte de asociatie din exteriorul asociatiei? Poate demisiona un membru al comitetului executiv dupa demisia presedintelui si administratorului? Cui prezinta acesta demisia? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2021
Baideanucatalina@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarile dvs. au rezolvare doar la adunarea generala a asociatiei de proprietari.
Puteti angaja o firma specializata pentru tinerea evidentelor contabile si care sa se ocupe de treburile interne ale asociatiei.
Presedintele de asociatie poate fi doar un locatar/ proprietar din cadrul asociatiei.
Pana la predarea gestiunii asociatiei, presedintele si administratorul raman in functie.
In cazul in carre presedintele in exercitu se afla in imposibilitatea de a exercita responsabilitatea functiei,are dreptul sa decline provizoriu pentru 6 luni responsabilitatea functiei in favoarea vicepresedintelui numit dintre membrii comitetul executiv
Presedintele de asociatie nu detine dreptul de a demisiona din functie,deoarece institutia demisiei ,conform disp Codul muncii opereaza numai in cazul CIM ,or presedintele de asociatie exercita atributii,presteaza acte si activitati in baza unui contract de mandat
Presedintele de asociatie de proprietari poate sa renunte a mai exercita responsabilitatile aferente functiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea ... lidiaddd lidiaddd Buna dimineata, am urmatoarea intrebare catre dvs cu rugamintea de a mi da cateva sfaturi fac parte din comitetul asociatiei de proprietari.Aseara la ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)
Cum se face, mai exact, numirea vicepresedintelui asociatiei? Caligula Caligula Buna seara, In prezent sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari cu un numar redus de proprietari (17), cu o situatie aparte, care nu face obiectul ... (vezi toată discuția)