avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptia .
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptia .

Buna ziua.

Din 2009 iunie, nu am mai putut achitat un credit, in iunie 2010 conform unui extras de cont au fost extrasi din contul creditului 5 lei din 12 lei care nush cum au stat acolo . Intrebarea este urmatoarea. Din 2011 tot primesc plicuri...de la o firma de recuperatori. SUma aia de 5 lei a intrerupt prescriptia? Mentionez ca Banca intr-un raspuns scris dat in 2012 au confirmat ca in ianuarie 2011 aveam 622 zile de intarziere deci nu au luat in calcul suma de 5 lei. Multumesc anticipat.:D
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
ContSters250577, utilizator
Cel mai recent răspuns: mytyca_s , utilizator 19:29, 26 Iulie 2012
Da prescriptia a fost intrerupta fie si pentru cei 5 lei Problema e ca dvs puteti face o plata valabila bancii ignorand recuperatorii daca nu vi s-a adus la cunostinta contractul de cesiune de creanta intre banca si firma de recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescris sau nu? ContSters250577 ContSters250577 Buna ziua. Supun atentiei dvs, urmatorul caz. In data de 23.01.2008, am contractat un credit in valoare de 8900 lei pe 120 luni.Pana in data de 19.04.2009 ... (vezi toată discuția)
Datorii mai vechi de 10 ani la firme de recupeare! Danissia Danissia Am avut se pare doua restante de plata la un card de credit si la un credit. Am achitat creditele insa se pare ca m.au scos restanta cu inca o rata sume care ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit cesionat romanescumaria romanescumaria Buna ziua.In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 23000 de lei si in 2009 unul la fel in valoare de 9000 de lei de la CEC ... (vezi toată discuția)