avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate face pre-contract avand hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate face pre-contract avand hotarare judecatoreasca?

Buna ziua , pot face o promisiune de vanzare a unei cladiri prin notariat avand carte funciara pe terenul respectiv si hotarare judecatoreasca irevocabila pe cladire [actiune in constatare] am depus actele pentru intabularea cladiri si mai dureaza aproximativ 50 de zile , as dori sa fac pre-contract este posibil? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Daca cumparatorul accepta, nu vad niciun impediment in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Cumparare cladire, fara teren puslic puslic De la o persoana fizica incerc sa cumpar o cladire care a fost dobandita acum mai multi ani, in baza unei facturi, de la o societate care a dat faliment, el ... (vezi toată discuția)
Greseala in prima intabulare Maggiem Maggiem Buna ziua, Am cumparat o firma care are in proprietate cateva cladiri , pe teren concesionat.Am facut un nou contract de concesionare pe numele meu si am ... (vezi toată discuția)