Buna seara,
as dori sa obtin niste informatii ..
sunt o studenta la master, anul 2010 -2011 l-am incheiat insa anul 2011-2012
l -am inghetat pentru motive de sanatate, acum fiind insarcinata mai beneficiez de vreo indemnizatie de maternitate , specific ca eu sunt fara servici .
Multumesc frumos.
(5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
.........
m) frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale;
Se deduce ca perioada masterului se asimileaza daca se frecventeaza cursurile fara intrerupere,iar intreruperea studiilor din motive medicale este exceptie admisa...deci se poate beneficia de indemnizatie de crestere copil.
Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie , sunt total debusolata acum ,disperata chiar,
as vrea sa stiu daca exista vreo sansa ca iubitul meu care m-a parasit insarcinata , el vrea avort, eu dupa multe zile si ganduri am decis sa il tin , desi toti sunt impotriva, exista a vreo posibilitate sa il ia ?
Nu era de acord sa il tin, iar acum ma ameninta ca daca asta vreau bine,dar copilul va creste alaturi de el!
Va rog sa ma ajutati !!
Indemnizatie
andreea0727
buna seara!sunt insarcinata in 7 luni si vreau sa stiu dak pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului sau de vreun ajutor tinand cont k nu am ... (vezi toată discuția)