avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

am o fetita de un an,dintr-o relatie de concubinaj,pe care o cresc singura de la 3luni,e trecuta pe numele lui.am cazut de comun acord sa-mi plateasca o suma,lunar,dar nu ne intelegem la zilele de vizita.el vrea in timpul saptamanii,seara,iar eu in weekend,cand el e liber si ar putea sa petreaca timp cu noi.dar el in weekend isi face alte planuri fara sa mai dea nici macar un telefon.daca avem discutii,nu mai trece si nici nu mai suna,timp de o saptamana-doua.sunt obligata sa fiu la dispozitia lui?ma gandesc ca,copilul creste si nu stiu daca o sa-i faca bine,zilele astea in care el se supara si dispare.multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:42, 27 Iulie 2012
il obligi prin instanta sa plateasca pensie.
daca cere program de vizita,ii permiti,daaca nu nu il lasi sa-si vada copilul
Este foarte bine ca iti plateste pensie pt fetita si ca isi manifesta dorinta sa o vada. Este important ca fiica dvs sa isi cunoasca tatal, sa nu fie un strain pt ea, mai ales ca si tatal doreste acest lucru.

In privinta programului de vizita, de asemenea e bine ca va intelegeti cat de cat. Parerea mea este sa il lasi sa vina cand vrea el, cand poti si tu. Primordial este interesul minorei si nu cred ca tu ii stai neaparat la dispozitie. Probabil ca in week-end isi face alte planuri in noua lui viata si asta te deranjeaza intr-un fel, dar e normal sa fie si asa. Permite-i sa o aiba si pe fiica lui in aceasta noua viata.

La instanta deocamdata nu aveti de ce merge.

Incercati sa cooperati unul cu celalalt spre bine minorei, atat dvs cat si el trebuind sa faceti unele concesii, adica tu sa ii permiti vizita in cursul sapt, dar si el sa vina o data si in week-end in vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar week-enduri program vizita minor... andreisiandrei andreisiandrei Buna Ziua, Sunt nedumerit si va solicit opinia. Am obtinut dreptul de a avea legaturi personale cu minorul in 1-ul si al 3-lea weekend din luna. Sau eu ... (vezi toată discuția)
Remodificare program vizita minor maties24 maties24 recent am stabilit cu fostul sot un alt program de vizitare in fata avocatilor caci intre timp eu cu fetita in varsta de 4 ani m-am mutat in timisoara cu ... (vezi toată discuția)
Mama singura pump pump sunt o mama singura,am o fetita de 14 luni dintr-o relatie,copilul este trecut pe numele fostului partener,o cresc de la 3luni singura.primesc 300ron ... (vezi toată discuția)