avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Remodificare program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Remodificare program vizita minor

recent am stabilit cu fostul sot un alt program de vizitare in fata avocatilor caci intre timp eu cu fetita in varsta de 4 ani m-am mutat in timisoara cu prietenul meu,iar fostul sot locuieste in judetul mures si nu mai puteam sa respect programul de vizitare stabilit prin sentinta de divort.
acum s-a stabilit vizita de doua weekenduri pe luna in care un weekend trebuie sa o duc eu si sa stau acolo pana duminica pe cheltuiala mea si un weekend sa vina el dupa ea pe cheltuiala lui.
problema e ca e destul de costisitor drumul si eu sunt obligata sa o duc,iar el nu e obligat sa vina dupa ea.
eu am fost de acord doar pentru ca nu mai vroiam sa ne judecam pe motiv ca eu nu am mai respectat hotararea judecatoreasca. dar acum stau si ma gandesc cum o sa imi gasesc eu un serviciu care sa imi permita sa fiu libera un weekend pe luna sa i-o duc eu. se mai poate modifica programul asta de vizitare sa stabilim sa vina el dupa fetita si s-o aduca inapoi cu toate ca nu va fi de acord?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:05, 23 Ianuarie 2014
Se poate modifica, insa daca doriti ambele parti. Pregatirea dv. presupune sa lucrati la final de saptamana?
E drept ca drumul e lungut... cred ca mai bine renegociati cand incepeti munca.
si ce se intampla daca el nu va fi de acord? pot sa deschid proces pentru modificarea programului in timisoara?
Dar de ce doriti sa deschideti proces atata vreme cat v-ati inteles intr-o faza initiala. Mai faceti o incercare si gasiti o solutie de comun acord. Daca ar veni si el in acel weekend ati fi mai multumita? sau va deranjeaza ca Dvs va duceti si el nu... Incercati sa stabiliti o intelegere prin care, daca el nu vine in saptamana anterioara nici Dvs nu sunteti obligata sa va duceti acolo, (sau sa va achite jumatate din cheltuieli).
pe de alta parte, dvs v-ati mutat din orasul in care isi avea resedinta fetita si tatal asa ca nu vad de ce ar fi obligatia lui sa plateasca toate deplasarile ....
e mai greu caci va trebui sa stau eu de vineri pana duminica in judetul mures si nu stiu daca imi gasesc un servici sa imi permita asta.
pai am si eu dreptul sa imi refac viata. nu cred ca sunt obligata sa locuiesc cu fetita unde are el domiciliul toata viata doar pentru ca e mai convenabil pentru el.





Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Drept vizita minori. un roman un roman Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)