avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... eliberare CUI
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

eliberare CUI

Buna ziua,

In cazul schimbarii denumirii institutiei ( publice) trebuie sa obtinem alt CUI.
Intrebarea mea este urmatoarea?
Am voie pana la data eliberarii noului CUI sa il utilizez pe cel vechi?
As avea nevoie sa imi spuneti in ce act normativ scrise acest lucru
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:37, 30 Iulie 2012
Conform Codului de Procedura Fiscala , art 77, alin (3) :
(3) În cazul modificărilor intervenite în datele declarate inițial și înscrise în certificatul de înregistrare fiscală, contribuabilii depun, odată cu declarația de mențiuni, și certificatul de înregistrare fiscală, în vederea anulării acestuia și eliberării unui nou certificat.

Inseamna ca pana la eliberarea celui nou este valabil cel vechi
[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume societate andra1234 andra1234 in cazul schimbarii denumirii societatii, noul act constitutiv va cuprinde mentiunea se schimba numele in .....xxxx srl, din xxx1 srl? (vezi toată discuția)
Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Schimbare cif ca urmare a modificarii denumirii societatii Loredana_84 Loredana_84 De ce acte am nevoie la Finante pentru schimbarea CIF-ului, ca urmare a modificarii denumirii firmei? (vezi toată discuția)