avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare judecatoreasca litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare judecatoreasca litigii de munca

Buna ziua. Sunt cadru didactic si in 2010 am avut un proces pentru recuperarea unor drepturi banesti, care s-a judecat la Tribunalul Dolj. Reprezentantii sindicatului sau ai tribunalului mi-au gresit dosarul, scriind alta institutie decat cea la care lucram. Pentru acest motiv, hotararea mea nu a venit odata cu cele ale colegilor. Intre timp Ministerul Educatiei a facut recurs la cateva dosare, mutandu-se actiunea la Curtea de Apel. In decembrie 2011 am castigat procesul, insa, dupa cum stiu eu, hotararile judecatoresti dupa recurs nu mai sunt trimise, motiv pentru care eu nu mi-am putut ridica banii pana acum.
Intrebarea este: unde trebuie sa merg pentru a mi se elibera hotararea judecatoreasca, la CA sau la Tribunal? Nu ma descurc prin niciuna si nu as vrea sa fiu trimisa de la ana la caiafa.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: knight_ess , utilizator 15:22, 21 August 2012
Mergeti la arhiva Tribunalului Dolj si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea judecatoreasca cu mentiunea irevocabila.
Acte necesare pentru eliberarea de hotarari legalizate:
- cerere de legalizare – tipizat sau cerere formulată de petent;
- taxa judiciară de timbru – 2 lei/exemplar;
- timbru judiciar – 0,15 lei/exemplar.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare ioana2525 ioana2525 Cat costa legalizarea unei hotarari judecatoresti si unde trebuie sa ma duc pt legalizare? (vezi toată discuția)