Daca o firma are o hotarare de declarare a starii de insolventa si are stabilit un lichidator financiar si are datorii si fata de unitatea noastra unde trebuie sa trimit cererea de admitere a creantelor pentru a fi inscrisi in tabloul creditorilor si care este acest termen de depunere a cererii.
Va trebui in primul rand sa luati legatura cu lichidatorul judiciar...cererea se poate trimite direct si instantei de judecata...insa trebuie sa verificati daca mai sunteti in termen sa formulati o astfel de cerere
Multumesc mult.Am inteles din raspunsul dvs. ca trebuie sa o depun la instanta de judecata. Nu am reusit sa iau legatura cu lichidatorul judiciar. Am aflat intamplator de la altcineva si cand am cautat pe site-ul tribunalului am vazut ca s-a dat o sentinta pentru declararea starii de insolventa și cauza s-a transferat sectiei civile
Insolventa
alina_drg
Tocmai am fost restructurata de la o firma care ulterior a intrat in insolventa. Mai am de luat 2 salarii jumate de la ei plus salariile compensatorii pe care ... (vezi toată discuția)