avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de munca si alocatie de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de munca si alocatie de stat

un minor de 17 ani angajat cu contract de munca, mai beneficiaza de alocatia de stat sau trebuie sa anunte AJPIS pentru sistare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 27 Iulie 2012
Beneficiaza pana la implinirea varstei de 18 ani de alocatia de stat, indiferent daca lucreaza sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii elevi peste 18 ani invatamant special LTSEcaterina LTSEcaterina Elevii peste 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal special beneficiaza de alocatie in conditiile in care orientarea catre invatamantul special se ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil 16 ani Miha2018 Miha2018 Un copil care a implinit 16 ani, elev, conform Codului Muncii se poate angaja cu Contract individual de munca. Doresc sa stiu daca acesta mai poate primi ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)