avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie rar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie rar

buna ziua-avem un pfa cu cod caen 4540(comert cu motociclete piese si accesorii aferente,repararea si intretinerea motocicletelor)si avem un magazin mai mare care ne permite sa si reparam scutere-mecanicul ,care este si administratorul pfa-ului are atestat de mecanic,diploma de mecanic,a facut scoala de mecanica 4 ani-intrebarea mea este daca ii trebuie si autorizatie rar pentru repararea scuterelor-pt ca noi nu avem un service ci doar un magazin care ne permite sa si reparam-atestatul de mecanic si autorizatia de la registrul comertului nu sunt suficiente si pentru reparatii?-va rog mult sa ma ajutati pt ca nu vreau sa am probleme cu cei de la rar...multumesc
Cel mai recent răspuns: symonna , utilizator 11:39, 30 Iulie 2012
symonna a scris:

buna ziua-avem un pfa cu cod caen 4540(comert cu motociclete piese si accesorii aferente,repararea si intretinerea motocicletelor)si avem un magazin mai mare care ne permite sa si reparam scutere-mecanicul ,care este si administratorul pfa-ului are atestat de mecanic,diploma de mecanic,a facut scoala de mecanica 4 ani-intrebarea mea este daca ii trebuie si autorizatie rar pentru repararea scuterelor-pt ca noi nu avem un service ci doar un magazin care ne permite sa si reparam-atestatul de mecanic si autorizatia de la registrul comertului nu sunt suficiente si pentru reparatii?-va rog mult sa ma ajutati pt ca nu vreau sa am probleme cu cei de la rar...multumesc

va rog ...nu ma ajuta nimeni?dak nu am pus intrebarea unde nu trebuie sa-mi zica cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)
Calificarea pentru a deschide o vulcanizare valibus valibus as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala? (vezi toată discuția)
Cad caen 2012 pentru activitate de import export morete, biciclete , si capitalul social minim pentru aceasta activitate iacobandreea30 iacobandreea30 Buna seara. Doresc sa infiintez o societate comerciala (srl ) cu activitate de import -export cu ridicata pentru achizitionarea de motorete, moped. etc. Ce ... (vezi toată discuția)