avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... status dosar masa credala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

status dosar masa credala

Buna ziua,

Pot sa aflu statusul unui dosar depus la masa credala pentru o societate intrata in insolventa de la care doresc sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters257959 , utilizator 19:00, 27 Iulie 2012
Binenteles ca puteti, inaintati in scris o astfel de cerere administratorului judiciar/lichidatorului, cu referire la toate actele depuse anterior.

Succese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)
Un creditor are de recuperat de la o firmă intrată în insolvență o suma de bani plătită în avans. cum se procedează în acest caz? vera_filip77 vera_filip77 Începând cu 10 august 2018, o societate comerciala are statutul de firmă în insolvenţă, procedura generală fiind deschisă la cererea debitoarei, ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale romorioka romorioka In anul 2010 societatea la care am lucrat , a intrat in insolventa la cere. Am ramas cu salarii neridicate si cu contributiile salariale pe 8 luni neplatite la ... (vezi toată discuția)