avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere pe perioada vacantei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere pe perioada vacantei

Daca minorul este plecat timp de 1 luna la parintele cu care nu locuieste in mod statornic, parintele mai trebuie sa achite pensia pe perioada respectiva?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:28, 27 Iulie 2012
Da, pensia de intretinere in favoarea minorului se achita lunar, inclusiv in perioada de vacanta cand minorul se afla in programul de vizita la celalalt parinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie Marilena1987 Marilena1987 Buna ziua.. am un baietel de 1an si 5 luni cu prietenul meu.. nu suntem casatoriti.. baietelul poarta numele tatalui.. daca ar fi sa ne despartim ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Plata intretineri daca minorul locuieste pe perioada vacantei de vara cu cel care plateste susca lenuta susca lenuta asadar , situatia mea este aceasta... daca eu ìi platesc intretinerea,dar peste 2 saptamani si pe toata perioada de vara pina la inceperea noului an ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie de întreținere stabilită prin înțelegere, fără hotărâre judecătorească, în luna de vacanță. care pot fi consecințele legale în această situație? CostinIancu CostinIancu Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: acum opt ani, in urma unei relatii de concubinaj (nu am fost casatoriti) am devenit parinte. Dar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)