avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... posibilitate extindere cimitir
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

posibilitate extindere cimitir

Am in posesie un teren care este lipit de un cimitir. As dori sa stiu ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez pt a putea, legal, sa obtin extinderea cimitirului si pe bucata mea de teren (si sa vand sau sa concesionez locuri de veci). Mentionez ca vecini cu terenul acesta (implicit cu cimitirul), au mutat (fara baza legala) gardul cimitirului si au vandut deja locuri de veci.
Ajutati-ma, va rog, sa gasesc o cale de a extinde acest cimitir si pe terenul meu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:23, 27 Iulie 2012
Problema extinderii cimitirului trebuie verificat daca reprezinta si interesul administratiei cimitirului sau a autoritatii locale
Pentru inceput contactati administratia cimitirului si expuneti interesul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un loc de veci mostenit? GeorgiaGeorgia GeorgiaGeorgia Buna ziua. Tatal meu a mostenit un loc de veci care contine osemintele fratelui sau, decedeat cu mai mult de 7 ani in urma. Intrebarea este: tata poate sa ... (vezi toată discuția)
Loc de veci Rita2018 Rita2018 Buna ziua! Ma intereseaza daca exista o modalitate legala prin care pot intra in posesia unui loc de veci, donat de proprietari. Mentionez ca proprietarii nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci la cimitirul parohial ortodox hacman hacman Buna ziua Am o intrebare la care incerc sa gasesc un raspuns. Care este procedura legala in cazul in care in urma decesului unui sot, care detinea un loc de ... (vezi toată discuția)