Execut silit un chirias, sa imi elibereze spatiul.
La judecatoie castig. El face recurs, depune si cerere de suspendare a executarii, si face si contestatie la executare.
I se amana suspendarea pana la rezolvarea contestatiei. Recursul are termen la sfarsitul toamnei.
I se respinge contestatia, si eu trec la executare. Chiriasul face recurs, si la tribunal i se admite contestatia pana la rezolvarea recursului. Aceasta sentinta a fost pronuntata in ziua in care eu l-am executat silit, si am intrat in posesia bunului.
Il execut, intru in posesia bunului imobil, executorul imi da procesul verbal de predare a bunului.
Ce se intampla acum? Se poate revenii la situatia anterioara?
Greu de spus daca se poate reveni la situatia anterioara...
As zice ca nu prea ar fi sanse.
Si eu am avut o situatie in care am fost platit pentru o suspendare a executarii silite, s-a admis cererea, i-am dat la client dovada, el a aratat-o la executor iar executorul l-a pus sa semneze ca este de acord cu executarea silita ( adica cu evacuarea).
Nu am fost platit sa merg la executarea silita adica cand vine executorul si am plecat la mare.Executarea silita era un alt proces ( ca sa fiu mai explicit).
Cand m-am intors de la mare am aflat ca a fost evacuat desi executorul stia ca exista o hotarare judecatoreasca de suspendare a executarii silite.
Se chinuiau insa de vreo 5 ani cu evacuarea si nu reuseau deloc...
Au reusit in acest mod... si in aceste circumstante...
Avand in vedere ca nu exista hotarare ramasa definitiva care sa dispuna suspendarea executari silite.nu poate fi contestata finalizarea procedurii de executare silita
Este de preferat sa introduceti la dosarul de recurs copie dupa procesul verbal incheiat de executor cu ocazia executarii silite