avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcini de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcini de serviciu

se pot ataca referatele incheiate de colegi cu privire la false acuzatii de neindeplinire a atributiilor de serviciu
Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 12:22, 15 Ianuarie 2009
Buna ziua,

probabil ca va referiti la declaratiile pe care le dau colegii de serviciu, cu ocazia cercetarii disciplinare facuta de comisia de cercetare disiplinara,in vederea aplicarii unei sanctiuni.
Daca asa stau lucrurile, atunci raspuns-ul este nu. Acestea sunt simple informari ale comisiei de cercetare. Dvs. le puteti contrazice cu alte probe - de ex. declaratiile altor colegi sau inscrisuri care sa dovedeasca faptul ca v-ati indeplinit obligatiile de serviciu, daca exista asemenea documente.

av. Boncu
costiboncu a scris:

Buna ziua,

probabil ca va referiti la declaratiile pe care le dau colegii de serviciu, cu ocazia cercetarii disciplinare facuta de comisia de cercetare disiplinara,in vederea aplicarii unei sanctiuni.

Sau poate user-ul se refera la referate care constituie actul de sesizare a unei abateri disciplinare,
sau la acte care stau la baza unor sanctiuni dispuse fara efectuarea unei cercetari disciplinare (ilegal, evident#-o),
sau la acte pe baza carora se fac evaluari pe linie profesionala, si nu disciplinara.

O precizare a post-ului ar fi utila.
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2009
smeagull, utilizator
Depinde si de domeniul de activitate in care lucrati.
Reveniti cu detalii pentru a putea primi un raspuns corect.
Poate va referiti la referatul care se face de catre seful de serviciu (de exemplu) prin care se cere sanctionarea dvs , urmand apoi calea legala : cercearea disciplinara, procesul verbal al comisiei de cercetare si dispozitia de sanciune stabilita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea anagajatului neproductiv tastadaf tastadaf Buna ziua ! Am angajat in oct . 2011 o doamna la firma mea de transport marfa . In 01.02.2012 am angajat inca un om deoarece primul angajat NU este ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara sanducatanas sanducatanas Am o mare rugaminte: Ce trebuie sa cuprind un dosar de cercetare pentru desfacerea contractului de munca?Care sunt pasi care trebuie facuti? (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara abuziva lexa_80 lexa_80 Buna, Am si eu niste intrebari legate de cum se desfasoara o cercetare disciplinara. Cum am mai mentionat contractul meu de munca este suspendat in baza ... (vezi toată discuția)