avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare salariu extern
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare salariu extern

Buna ziua. As vrea sa-mi spuneti va rog, daca un cetatean romancare este angajat legal in germania ( angajator german, contract incheiat acolo ), in momentul virarii salariului in cont (romania ), dupa ce au fost platite toate taxele catre statul german, aceste sume intrate in tara sunt impozitate ca venituri ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 06:48, 28 Iulie 2012
Nu mai sunt impozitate inca o data. Exista tratate de evitare a dublei impuneri, pe langa reglementarile europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Impozite in romania la venituri din u.s.a viochi viochi Buna ziua ! Fica mea a primit o bursa de studii de doctorat in U.S.A., avand o remuneratie considerata de statul roman ca venit impozabil !!! Mentionez ca a ... (vezi toată discuția)
Pentru salariații detașați pe o perioadă mai mare de 1 an, impozitele și taxele se calculează și se plătesc în romania, sau sunt considerați rezidenți fiscali în țara unde sunt detașați? pytyck pytyck Buna ziua! Pentru salariatii detasati pe o perioada mai mare de 1 an, impozitele si taxele se calculeaza si platesc in Romania sau sunt considerati rezidenti ... (vezi toată discuția)